Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Review - The Flash 2x06 - Enter Zoom


Review - The Flash 2x06 - Enter Zoom

By : FlashBoy


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ξεπέρασε κατά την γνώμη μου και τα 25 επεισόδια που είχαν βγει ως τώρα σε θέμα μάχης. Νόμιζα ότι έβλεπα ταινία και από κάποιο σημείο και μετά το επεισόδιο απλά πήρε φωτιά και έδινε μια αίσθηση που προσωπικά δεν έχω ξανανιώσει ποτέ ξανά σε άλλο επεισόδιο ΚΑΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ. Τα εφέ σε αυτήν τη Season είναι παλαβά και όσο πάνε και καλυτερεύουν. Επίσης σε σύγκριση με Reverse Flash ο Zoom δεν έχει καμία σχέση και είναι πολύ πιο τρομακτικός. Είμαστε ακόμα στο έκτο επεισόδιο και αυτό που σκέφτηκα όταν το επεισόδιο τελείωσε ( καλά φυσικά μετά από 35 λεπτά για να συνέλθω ) ήταν το τι θα δούμε στη συνέχεια και πόσο μάλλον σε Mid-Season και Season Finale.


Σκηνή απελπισίας αυτή που ο Zoom κουβαλάει τον Flash σε όλη την Central City και τον κάνει ότι θέλει δείχνοντας στον κόσμο ότι κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει.


Στο τέλος ( σιγά μην μας άφηναν έτσι ) ο Barry μένει ανάπηρος , αναμενόμενο μετά τη σκηνή που ο Zoom του σπάει την σπονδυλική στήλη και μας αφήνουν με ακόμα μια βομβίτσα έτσι για τον υπνάκο μωρέ για να είμαστε ήρεμοι.


Πώς σας φάνηκε το 2x06 - Enter Zoom;

Βαθμολογία επεισοδίου 10/10

Πώς σας φάνηκε το 2x06 - Enter Zoom;
Τέλειο
Πολύ καλό
Μέτριο
Χάλια
Quizzes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου