Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η γνώμη μας για Season 1 και τι θέλουμε να δούμε στην Season 2


                Η γνώμη μας για Season 1 και τι θέλουμε να δούμε στην Season 2


                                                                   By Anni + Stathis


Anni : Η πρώτη σεζόν του Flash πιστεύω ότι ήταν κάτι περισσότερο από καλή. Δεν την περίμενα τόσο δραστήρια γιατί στην αρχή είχε ακουστεί ότι θα ήταν πολύ Light σε αντίθεση με το Arrow που είναι dark και την περίμενα πιο ''χαλαρή''. Αλλά αντιθέτως είχε πολύ δράση, μυστήριο, αγωνία και romance. 
 Τώρα θα ήθελα να δω την σειρά μας στην δεύτερη σεζόν να γίνεται πολύ πιο dark με περισσότερη δράση και περισσότερους villains και superheroes εκτός του vibe (που ξέρουμε ότι θα εμφανιστεί). Επίσης το Flash ring που δεν είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί αλλά το ανέφερε ο Cisco. Και σχετικά με Barry και Iris θα ήθελα να τους δω να γίνονται κάτι περισσότερο από φίλοι στην σεζόν 2.
  Σε γενικές γραμμές η σεζόν 1 ήταν πολύ καλύτερη από ότι την περίμενα και μετά από το τελευταίο επεισόδιο που μας άφησε σε αγωνία περιμένω την δεύτερη σεζόν πολύ καλύτερη.


Stathis Η πρώτη σεζόν για μένα ήταν σχεδόν τέλεια. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά με το πρώτο επεισόδιο και εξελίχθηκε πάρα πολύ ωραία με κορυφαία επεισόδια το 1x15 και το 1x23. Πολύ ωραία εφέ και μου άρεσε πολύ ο Reverse flash (Tom Cavanagh) σαν ηθοποιός και φυσικά θα ήθελα να τον ξαναδώ αλλά με ρόλο του Harrison Wells. Επίσης το μόνο που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το πώς το κούρασαν με την Iris και τον Barry...δηλαδή σε κάποιο σημείο με το που έβλεπα σκηνή τους έκλεινα τα αυτιά μου και φώναζα λαλαλαλα.

 Στην δεύτερη σεζόν δεν ξέρω το πώς θα εξελιχθεί και αν θα υπάρξει κάποιος μεγάλος "κακός" σαν τον Reverse Flash αλλά πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερη σεζόν από την πρώτη. Θα μου άρεσε πολύ να δω τον Flash με το δαχτυλίδι όπως είπε και η Anni και επίσης με το λευκό έμβλημα στην στολή του. Το κοινό σίγουρα θέλει και αλλά Crossover με Arrow αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με Oliver Queen εφόσον τα παράτησε για να φύγει με την Felicity. Τέλος πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κάτι και να βγει επιτέλους ο πατέρας του Barry από την φυλακή.

  


GET READY FOR THE LEGENDS OF TOMORROW


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου